Favorieten

Nog geen panden toegevoegd aan favorieten

Weet je zeker dat je deze actie wilt uitvoeren?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

"Een vlotte overgang van woonvastgoed naar bedrijfsvastgoed."

Koen Thienpondt deed enkele jaren ervaring op als vastgoedmakelaar woonvastgoed. Door zijn interesse voor B2B waagde hij zijn kans bij Turner en sinds 2013 maakt Koen deel uit van het Turner team in Gent

Koen Turner Gent

Nog geen dag spijt gehad van mijn keuze

"Toen ik op zoek was naar een kantoor waar ik als vastgoedmakelaar bedrijfsvastgoed kon werken, kwam ik snel bij Turner terecht. Ik zocht een professioneel kantoor met een goede interne organisatie. Dat bleek ook toen ik startte: in het begin liep ik heel vaak mee met mijn kantoorverantwoordelijke Franky. Zo leerde ik de kneepjes van het vak en was ik stilaan klaar om zelf dossiers aan te nemen. Op vandaag werk ik ook op grote dossiers. Ik heb nog geen dag spijt gehad van mijn keuze om de stap van woonvastgoed naar bedrijfsvastgoed te zetten."  

Focus op het commerciële aspect 

"Mijn agenda is goed gevuld en dat voornamelijk met commerciële taken: prospectie, bezoeken, onderhandelingen voeren... Ik hang heel vaak aan de telefoon en ben geregeld de ganse dag de baan op. In Gent worden we administratief sterk geholpen door onze sales support en ook vanuit de groep wordt heel wat organisatorische ondersteuning geboden. Hierdoor kan ik mij ten volle focussen op het commerciële aspect van de job, echt top!"

De 4 van Koen om voor Turner te werken

  • De kick bij het scoren van een deal;
  • De uitdagende dossiers waar ik kan aan werken;
  • De vrijheid die ik geniet om mijn werk te plannen;
  • En vooral de leuke sfeer die binnen de groep hangt!